De Frivole Framboos
 Maandacht - Nadia Hoeterickx  info@maandacht.be  016-20 43 98

Delicatissimo

Peter Hens stichtte de FRIVOLE FRAMBOOS in 1983 en oogstte succes in zowel Vlaanderen als WalloniŽ, in Frankrijk, Duitsland en Nederland. In juli 2001 voegt Bart Van Caenegem zich bij Peter Hens om samen het fantastische avontuur van De FRIVOLE FRAMBOOS verder te zetten.

Na een succesvolle tournee in Frankrijk, begin 2014 bekroond met een residentie van 84 voorstellingen in het gerenomeerde Parijse theater Les Bouffes Parisiens, is de FRIVOLE FRAMBOOS terug in Vlaanderen met een nieuwe Nederlandstalige voorstelling: DELICATISSIMO.

Peter Hens en Bart Van Caenegem, grootmeesters in muziekvermengerij, verrassen jong en oud met Musico-Humorologische onthullingen.
De pratende cello en de alom geprezen mezzo-coloratuur-bariton-stem van Peter Hens worden aan de wondervleugel begeleid door toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem. Op de hen(s) typerende wijze worden composities uit hun context gelicht, muziekstijlen spelenderwijs omgedraaid, ritmes en melodieŽn omgetoverd tot nieuwe meesterwerken.

Met de voorstelling DELICATISSIMO gidsen Peter Hens en Bart Van Caenegem u Ącon brioĒ doorheen de muzikale jungle. Twee topmusici die hun talent ten dienste stellen van een uitgebreid pallet aan muziekstijlen en fijne aanstekelijke humor.
Ommuziťk te lachen.